Handmade by anna somos

Somos Anna magastűzön égetett, funkcionális porcelán és kerámia tárgyakat készít. Tárgyainak formavilága időtálló és letisztult, egyszerűségüket jellemzően egy-egy különleges részlet töri meg. Gyakran készít tárgyakat megrendelésre - a közös ötletelés során teljes mértékben egyénre szabott tárgyak létrehozásának öröme miatt különösen szeretett folyamat ez Anna számára.

"Az alkotó és vevő közötti személyes kapcsolódás fontos része a termékek készülését és otthonra találását végigkísérő folyamatnak, ami az egyéni megrendelések során még jobban kidomborodik. A személyes kapcsolódás mellett a részletekben rejlő szépség keresése és megtalálása, illetve az azon való elidőzés öröme is kifejezetten meghatározó eleme a munkásságomnak" - meséli Anna.

 

Anna egyéni workshopjainak alkalmával 1-3 fős csoportokban segít konkrét tárgyi ötletek megvalósításában. A manapság népszerű tematikus workshopokhoz képest Anna foglalkozásai mind tematikájukban, mind időpontjukban rugalmasan alkalmazkodnak a résztvevők elképzeléseihez. A cél, hogy a közös munka során saját tervek valósulhassanak meg koncentrált figyelem és szakmai támogatás mellett.  

 

MŰHELY CÍME: KözMű - 1089 Budapest, Orczy út 46-48.

EMAIL CÍM: hello@handmadebyannasomos.com

WEBOLDAL: handmadebyannasomos.com

TELEFONSZÁM: +36305522214

FACEBOOK OLDAL: handmadebyannasomos

INSTAGRAM: @handmadebyannasomos 

 

Fotók: Rácmolnár Milán