Makers' Market Városháza - 2 napos vásár és workshopok a város szívében, november 18-19-én

2023. november 17-én Budapest központjában egy új terület nyílik meg a városlakók előtt s épül be a város szövetébe. A Városháza eddig elzárt terei kötik majd össze a Károly körutat és a Városház utcát. A sétány átjárást biztosít egy hatalmas épülettömb belső udvarain és kertjein keresztül, mely azt követően megkönnyíti a belvárosi gyalogos közlekedést és zöldfelületével változatos városképet, városélményt biztosít a sűrűn beépített historikus városrészben. A háromnapos novemberi fesztivál (november 17-19.) egy születésnapi buli és "lakásavató" hangulatát idézi.

A Budapest Brand jóvoltából meghívást kaptunk erre a szuper programra: két napos vásárral várjuk a főváros legújabb passzázsának látogatóit - ezúttal is más-más tervezőcsapattal 18-án szombaton és 19-én vasárnap! 

A Merlin épülete 13 év után újra megnyitja kapuit - itt kapnak helyet workshopjaink! A két nap alatt összesen öt különféle workshoppal készülünk, lesz kötés, makramézás, pecsételés, valamint készíthettek csodálatos bőr tolltartót, bankkártyatartót is szupertehetséges designerek vezetése mellett. Próbáljátok ki a kézi alkotás adta különleges élményt, ezúttal szuper kedvezményes áron, a Budapest Brand jóvoltából!

Íme a workshopkínálat részletes leírása:

NOVEMBER 18. SZOMBAT

  • 11.00 - 14.00 - Madzag bőr tolltartó/bankkártyatartó készítő workshop

          Regisztráció: ITT -  Részvételi díj: 3000 Ft

 

NOVEMBER 19. VASÁRNAP

  • 11.00 - 14.00 - VISU slowdesign print & workshop - regisztráció NEM szükséges!

A VISU asztalánál a Budapest 150. születésnapjára készült, a főváros részleteit tartalmazó betűkészlettel környezetbarát kisfüzetet vagy képeslapot pecsételhettek és ha szeretnétek, ti is készíthettek egy pecsétet saját elképzelés alapján. Emellett megismerkedhettek a VISU slowdesign tervezésében készült Ex libris pecsétekkel - ha hoztok magatokkal egy könyvet - lenyomatot tudtok készíteni, illetve névvel ellátott Ex libris előrendelésére is lesz lehetőség, akár egyedi tervezésű grafikával. Az ünnepi kiadású ’Kerekerdő vadjai’ pecsétek is ott lesznek, ami csak a karácsonyi időszakban kapható - csomagolás vagy ajándékkísérő is printelhető velük, ami igazi belassulós időtöltés egy forró tea és jó zene társaságában. Ha kérdésetek merült fel a programmal kapcsolatban vagy további információt szeretnétek, az office.visu@gmail.com email címen tudtok érdeklődni.

 

  • 11.00 - 14.00 - Kötnikék Fülvédő kötés

         Regisztrációkat a kotnikekbp@gmail.com címre várjuk. Részvételi díj: 3000 Ft.

 

  • 11.00 - 14.00 - Mitter Sisters & DIY Bar - Kártyatartó, útlevéltok vagy Earpods tok készítő workshop

          Regisztráció ITT - Részvételi díj: 3000 Ft

 

  • 11.00 - 14.00 - Mamé Makramé karácsonyfadísz készítő workshop

         Regisztráció ITT - Részvételi díj: 3000 Ft

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt workshopjainkon és 2 napos vásárunkon november 18-19-én a Városháza udvarán! Gyertek!