Makers' Market Budapest #01

2021. November 14-én kerül sor az első MAKERS MARKET BUDAPEST elnevezésű designvásárunkra! 

Évek óta készülünk már erre a projektre Károllyal, egészen pontosan az óta, hogy elkészült a könyvünk. Nagyon szerettünk volna egy olyan rendszeres designpiacot létrehozni, ahol a kedvenc budapesti kézműves alkotóinkkal és termékeikkel lehet találkozni, ahol a kortárs design és kézművesség hazai tehetségeit ünnepeljük, ahol együttlehetünk, beszélgethetünk, akár újabb közös ötleteink is születhetnek és amivel reményeink szerint lehetőséget teremthetünk arra, hogy minél többekhez eljusson ezeknek a nagyszerű tehetségeknek a híre! Az eseménynek szentelt podcast adásunkban Károllyal részletesen mesélünk erről a kezdeményezésről:


November 14-én indul tehát a MAKERS' MARKET és már most szeretnénk megköszönni azt a rengeteg pozitív visszajelzést, amit az eddigi munka során kaptunk! Bízunk benne, hogy valami hiánypótló és igazán szerethető, klassz történet veszi ezzel kezdetét!

A MAKERS' MARKET szépséges arculatát természetesen ezúttal is Bárdy Anna tervezte, a képeinket a jövőben is Rácmolnár Milán készíti majd! Aranycsapat! 🤍🤍🤍

Szeretettel várunk mindenkit november 14-én a Turbinában!