Makers' Market - Advent

Készítsétek a naptárat, mondjuk az idei karácsonyi szezon dátumait, ahol alkotóinkkal találkozhattok!

Idén karácsony előtt szerencsére számos alkalommal találkozhattok velünk:  a Makers' Market idei adventi szezonját a Marczibányi Téri Művelődési Központban töltjük, ahol karácsony előtt négy alkalommal is várjuk az érdeklődőket. Ezen kívül kaptunk egy szuper meghívást a Budapest Brand-től egy különleges belvárosi eseményre, ahol két napos vásárral várjuk a belvárosi érdeklődőket. Jöjjenek a részletek:

Novemberben két alkalommal, november 5-én és 25-én találkozhatunk a Marczibányi Téren, alkalmanként más-más 40 alkotóval, így érdemes ellátogatni mindkétszer, hiszen teljesen más lesz a "felhozatal"!

2023. november 17-én Budapest központjában egy új terület nyílik meg a városlakók előtt s épül be a város szövetébe. A Városháza eddig elzárt terei kötik majd össze a Károly körutat és a Városház utcát. A sétány átjárást biztosít egy hatalmas épülettömb belső udvarain és kertjein keresztül, mely azt követően megkönnyíti a belvárosi gyalogos közlekedést és zöldfelületével változatos városképet, városélményt biztosít a sűrűn beépített historikus városrészben. A háromnapos novemberi fesztivál (november 17-19.) egy születésnapi buli és "lakásavató" hangulatát idézi. A Budapest Brand jóvoltából meghívást kaptunk erre a szuper programra: két napos vásárral várjuk a főváros legújabb passzázsának látogatóit - ezúttal is más-más tervezőcsapattal 18-án szombaton és 19-én vasárnap! A Merlin épülete 13 év után újra megnyitja kapuit - itt kapnak helyet workshopjaink! Részletek hamarosan!

Decemberben szintén két alkalommal várunk Benneteket a Marczin - ez már a nagy karácsonyi hajrá időszaka, de itt is a novemberihez hasonlóan mindkét alkalommal, december 10-én és december 17-én más-más tervezőkkel találkozhattok!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani eseményeink házigazdáinak, a Budapest Brand-nek és a Marczinak, hogy az idei adventi időszakban ilyen sokszor invitálhatunk Benneteket vásárra, és ezáltal sok tehetséges hazai alkotónak biztosíthatunk lehetőséget karácsony előtt a veletek való személyes találkozásra! Köszönjük mindenkinek, aki segíti munkánkat és akikkel közösen dolgozunk azon, hogy minél többen megismerhessék tehetséges hazai tervezőink munkáit!

 

Nagy szeretettel várunk mindenkit karácsonykor is!

Karácsonyi dátumok és időpontok:

November 5. és 25. - Marczibányi Téri Művelődési Központ

November 18-19. - V. kerület, Városházapark

December 10. és 17. - Marczibányi Téri Művelődési Központ