Idei utolsó vásárunk a Fény utcai Piacon

Fantasztikus évadot zárunk október 15-én az idei év utolsó szabadtéri vásárával kedvenc nyári helyünkön, a Fény utcai Piacon!

Márciustól kezdve hónapról-hónapra csak ámultunk, hogy milyen sokan jöttök hozzánk, mennyi visszatérő arcot látunk, milyen szuper kedves értő és támogató közösség épült az elmúlt két év során a Makers' Market köré! Csodálatos érzés ez nekünk, nagyon jó látni, hogy ilyen sokatok számára fontos a magyar design és a hazai alkotók támogatása! 

Nagyszerű érzés az is, hogy olyan jófej és támogató befogadó közösségre leltünk a Fény utcai Piac vezetősége és szuperkedves munkatársai személyében, akik hasonlóan elkötelezettek a hazai kreativitás és a kismanufaktúrák támogatásának ügyében - nagyon hálásak vagyunk Nekik is, ez a produkció nem jöhetett volna létre, legalább is nem ilyen remek formában az ő együttműködésük nélkül!

Fotók: Rácmolnár Milán

 

Legközelebb tehát október 15-én találkozunk a Piacon, egyúttal ezzel az alkalommal zárjuk is az idei "nyári évadot", a téli hónapokban pedig a Marczibányi Téri Művelődési Központban vendégeskedünk majd.  

Szeretettel várunk mindenkit október 15-én a Fény Utcai Piacon, gyertek, lesz szuper zene ismét Balogh Zsófival, finom falatok és szuper kávé, szokás szerint!