Anna Zeibig Jewelry

Zeibig Anna eredeti szakmája a belsőépítészet, melyet Sevillában tanult és művelt az ott eltöltött 9 év során. Léptéket váltott, és új szenvedélyét, az ékszerkészítést is Spanyolországban, Madridban kezdte.

Úgy véli, hogy az ékszerek legnagyobb ereje az, hogy utat nyitnak a szabadság felé. Ez a szabadság a tervezési döntéseink feletti szuverenitást jelenti, hangsúlyozva, hogy mik vagyunk, vagy mik akarunk lenni az ékszereken keresztül.

Rendkívüli darabjai nem követnek semmilyen divat vonalat, inkább sajátos, nem mindennapi formavilággal rendelkeznek. Anna azon kevés ékszerművészek egyike a világon, aki a mitsuro hikime nevű ősi japán technikával készít ékszereket. Ez egy különleges viasztechnika, melyhez saját receptje alapján főzi a viaszt. Az alkotás folyamata hosszadalmas és teljes elmélyülést kíván. Leginkább ezüstöt és aranyat használ, de porcelán, üveg vagy textil felhasználásával is készít rendhagyó darabokat.

Anna minden tárgya egyedi és kézzel készült. Ékszerei több nemzetközi kiállításon és galériában is szerepeltek: Shanghaiban, Rio de Janeiroban, Porto Alegreben, Londonban, Madridban, Valenciában, Torinoban, Milanoban, Athénban, Bécsben és Budapesten.

 

MŰHELY CÍME: 1022 Budapest, Alvinci út 8. - Nyitvatartás egyeztetés szerint

EMAIL CÍM: anna@annazeibig.com

WEBOLDAL: annazeibig.com

TELEFONSZÁM: +36308508269

FACEBOOK OLDAL: annazeibigjewelry

INSTAGRAM: @annazeibigjewelry